Log ind|Opret konto| Kontakt os

Kategorier

Nye Produkter[mere]

Drive me Crazy Fifty Shades of Grey Glas Dildo Dildoer og Vibratorer [030-0341]Drive me Crazy Fifty Shades of Grey Glas Dildo Dildoer og Vibratorer
Move your mouse over image or click to enlarge
Drive me Crazy Fifty Shades of Grey Glas Dildo Dildoer og Vibratorer
DKK377.80  DKK302.24Spar: 20% off
  • Model: 030-0341
  • 4960 Antal på lager
  • Drive me Crazy Fifty Shades of Grey Glas Dildo Dildoer og Vibratorer
Drive me Crazy Fifty Shades of Grey Glas Dildo Dildoer og Vibratorer_checkout

Description

Detaljer

Drive me Crazy Fifty Shades of Grey Glas Dildo  

Hvis du har læst bøgerne Fifty Shades of Grey og gerne vil prøve nogle af oplevelserne fra bøgerne hjemme i dit eget soveværelse, så kan denne Drive me Crazy glas dildo fra Fifty Shades of Grey være én af måderne.

Denne glas dildo er god til både indvendig og udvendig stimulation. Dens krumme form er velegnet til g-punktsmassage, og hvis du vil gøre oplevelsen ekstra intens, kan du forud lægge dildoen i køleskabet for at få en kølig fornemmelse eller varme dildoen op under den varme hane med vand for at få en varme fornemmelse. Du kan også placere den i en skål med varmt vand i 5 - 10 minutter for at opnå samme varme effekt.

Denne glas dildo har forskellige form i enderne, hvor den ene er ret realistisk, mens den anden er mere kugleformet. Begge ender giver dig mulighed for at eksperimentere på hver sin måde.

Den er fremstillet i borsilikat glas, som er kendt for sin klarhed og holdbarhed. Til denne Drive me Crazy dildo anbefales der at bruge silikone glidecreme. Vi vil anbefale vores egen FunGlide til formålet, og det er kun nødvendigt med en anelse glidecreme for at få optimal nydelse ud af glas dildoen.

Der medfølger også en satin opbevaringspose til dette produkt, så du kan have den med på rejsen eller opbevare den mere diskret. Se en video om produktet her.

Længde 19 cm
Diameter 3 - 3,5 cm
Farve Gennemsigtig / klar
Materiale Glas

Drive me Crazy Fifty Shades of Grey Glas Dildo Dildoer og Vibratorer zfCulnFlKsf2WwvSIk

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.

You may also like...